HUMAN CAPITAL

 

8daw biedt ondernemers & (HR) managers ondersteuning bij de ontwikkeling van teams en professionals.

 

8daw biedt u:

  • Team Coaching
  • Executive Coaching
  • Performance Coaching
  • Conflict Management 

Onze ondersteuning is bedrijfsgebonden en vraag gericht, dat wilt zeggen dat de partner met u meekijkt welke ondersteuning uw organisatie of team nodig heeft.

 

Ons doel is om u te ondersteunen om het maximale uit uw Human Capital te halen. Onze diensten laten we zo goed mogelijk aansluiten op uw (bedrijfs) doelstellingen. Zo houdt u zoveel mogelijk de regie over uw organisatie of team.

 

Team Coaching van 8daw biedt u op maat gesneden trainingen met als onderwerpen teambuilding en verbeterde communicatie in teams. Met de trainingen creëren we enthousiaste teams die gemotiveerd zijn om steeds betere resultaten te bereiken en vertrouwen op het succes, die plezier hebben in het werk en in het realiseren van de doelstellingen. Maar bovenal, ze bereiken aanzienlijk betere resultaten omdat ze dit zelf ook willen en uitdagende doelen durven te stellen. 

Executive Coaching

Als ondernemer, directeur of (senior) manager is het op bepaalde momenten waardevol om samen met een executive coach te kijken naar je eigen performance. 

 

Performance Coaching

8daw heeft ervaren coaches met achtergond in uiteenlopende disciplines, bedrijfstakken, relatieve kwaliteiten en expertise die uw medewerkers kunnen coachen. Het doel van de coaching is om de performance van de medewerker te verhogen zodat zij meer initiatief tonen, meer zelfvertrouwen creeeren en vooral dat zij eigen verantwoordelijkheid pakken.

 

Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om bedrijfscoaching trajecten te vervullen.

 

Conflict Management

Om verschillende redenen kunnen er conflicten op het werk ontstaan. Tussen afdelingen, collega's of met andere stakeholder van de onderneming. Dat is op zich geen probleem, als je maar weet hoe het op te lossen.

 

Waarom 8daw?

  • meer dan 20 jaar ervaring in verschillende bedrijven en sectoren
  • meer dan 3000 mensen getraind en gecoacht
  • coaches met commerciele ervaring, dus begrip en kennis van organisaties en commerciele belangen
  • lid van European Coaching Association
  • Coaches opgeleid door ExtraMile Academy, verbonden aan Business School Lausanne (BSL)
  • 100% succes garantie

 

Meer weten? Voor een persoonlijk gesprek met onze Human Capital Partner laat je nummer hieronder achter en wij bellen je.  Je kunt ons ook natuurlijk direct bellen op    06 45 35 05 74Molenstraat 8S

1861 LG  BERGEN

Telefoon:

06 45 35 05 74

E-mail

info@8daw.nl